Manteniment de pàgines web amb WordPress i Woocommerce

Et falta temps per fer el manteniment a la teva web? Alguna cosa no funciona com voldries i cal fer una millora? Vols afegir contingut nou i et fa por tocar-la?

Si a més a més, no t’agrada el tema digital, segurament la web és una càrrega de feina que vas deixant per un altre dia.

Però és molt important mantenir la pàgina correctament actualitzada i al dia, igual que fem amb les aplicacions del mòbil o el sistema operatiu de l’ordinador.

Qüestions de seguretat, noves funcionalitats, i compatibilitats de programari, t’obliguen a tenir-la en perfecte estat.

La web és la cara visible del teu negoci a internet, si no funciona correctament pot perjudicar-ne la imatge i reduir-ne els ingressos que genera.

Deixa en bones mans la salut de la teva pàgina web i dedica’t tranquil·lament al teu negoci.

Què és el servei de manteniment web?

Com tenir la web en perfectes condicions sense haver-te de preocupar més.

Deixa que cuidi de la teva web i i dedica’t al teu negoci sense mal de caps. T’ofereixo diferents plans de manteniment per WordPress i Woocommerce, només has de triar el que més s’adapti a les teves necessitats.

Manteniment
Tècnic

El pla bàsic per estar tranquil
.

20€/mes

Preu sense IVA

El manteniment tècnic, manté la web en les condicions perfectes d’ús i funcionament, realitzant setmanalment les tasques següents:

 • Control i seguiment sobre atacs informàtics.
 • Actualització de plugins.
 • Actualització del tema.
 • Actualització del core de WordPress.
 • Còpies de seguretat externes diàries.
 • Configuració de capa de seguretat.

Tasques a la web com solució de problemes puntuals, creació de contingut, edició de pàgines, no està inclòs en aquest pla, però es pot contractar per 28€/hora (impostos no inclosos) en cas de necessitar-ho.

Manteniment
Pro

Tot el pla tècnic + millores o actualització de continguts

50€/mes

Preu sense IVA

Si també necessites actuacions puntuals d’acutalització de contingut, creació de noves pàgines, correcció d’errors o altres canvis, aquest és el teu pla, inclou:

 • Tot el pla de Manteniment tècnic.
 • 2 hores* mensuals de tasques a la web, disseny, programació, creació de nou contingut, etc.

*Les hores mensuals no són acumulables de mes a mes. Si calen hores addicionals es cobraran a part a 28€/hora (impostos no inclosos).

Pla d'actualització
i millora

Posa la teva web en forma

120€

Preu sense IVA

Optimitza la teva pàgina perquè sigui més efectiva, ràpida i millori els resultats.

Aquesta actuació única està indicada per webs amb manca de manteniment, lentes o sense actualitzar des de fa anys. Una posada a punt tècnica i necessaria.

Tasques que es realitzaran:

 • Actualització de plugins, temes i core de WordPress.
 • Neteja de la Base de dades.
 • Optimització de la velocitat de càrrega.
 • Optimització de les imatges/vídeos.
 • Implementació d’una capa de seguretat.
 • Configuració de còpies de seguretat externes i automatitzades.

Adequació a la RGPD. Adaptació i configuració

Cumpleix la teva web la RGPD?

199€

Preu sense IVA

El reglament de protecció de dades obliga sota sancions importants, adequar les pàgines web per tal de complir amb la normativa.

Si vols adaptar la teva pàgina, fer les coses ben fetes i allunyar-te de possibles sancions, aquí tens la solució.

 • Textos legals adequats al teu lloc web. (Avís legal, Política de privacitat, Cookies, Condicions de contractació, formularis de desistiment…)
 • Adaptació tècnica per l’acceptació o no de Cookies.
 • Adequació de formularis
 • Instal·lació i configuració de totes les mesures per cumplir amb el regalment.

Et sentiràs més tranquil·la complint amb la llei i evitaràs possibles sancions.

*Si la web està molt desactualitzada i requereix una posada a punt i actualització important, caldrà contractar també el pla d’actualització i millora, per poder fer el manteniment tècnic cal que la pàgina estigui en condicions òptimes.

Contracto el servei o ho puc fer jo sense patir xafar-ho tot?

Realitzar un manteniment tècnic i preventiu bàsic no és complicat i ho pot fer tothom amb un mínim de coneixements del seu WordPress.

Però és important entrar regularment a la pàgina per veure com està tot, mínim un cop cada 10 dies, però si parlem d’una web gran i en continuo moviment, caldrà entrar setmanalment si o si.

Per tant, si tens temps i ganes, pots fer-ho bé, però si no tens temps, o prefereixes delegar aquests temes per disposar de més temps per dedicar-te al teu negoci, millor contractar un servei que t’ho gestioni.

 

Contractar un servei pot ser molt beneficiós, els principals avantatges són:

Guanyaràs temps: podràs dedicar més temps al teu negoci o a generar contingut nou per la pàgina.

Guanyaràs tranquil·litat: treu-te problemes, si una actualització no surt com s’esperva o buscar com s’utilitza o configura un plugin.

Assessorament:  Tindràs algú a qui preguntar els teus dubtes sobre millores o canvis, això t’estalviarà temps i evitarà futurs problemes.

Si la teva web és una part important del teu negoci i tens pressupost, contractar el servei de manteniment WordPress pot beneficiar-te.

Preguntes Freqüents

Tot i que el pagament és mensual, cada setmana entraré a veure l’estat de les actualitzacions. Algunes actualitzacions no es faran al moment, si es preferible esperar a versions millors o menys problemàtiques.

Si són tasques bàsiques d’actualització si, la web funcionarà sense problemes. Si calen actuacions majors es fan de matinada per no afectar la navegació dels usuaris.

Les còpies es guardaran al núvol, normalment al Google Drive amb un perfil creat únicament per això.

Les pots utilitzar en el què vulguis:

 • Creació de noves pàgines
 • Edició de continguts.
 • Instal·lació i configuració de plugins.
 • Neteja de base de dades.
 • Correcció d’errors
 • Etc…

Cap problema. Quan em diguis quines actuacions vols fer, et diré si hi estaré més de 2 hores, i si és el cas et passaré pressupost del temps que excedeixi del contractat.

Escriu-me a través del formulari d’aquí sota i em posaré en contacte amb tu el més aviat possible per començar a treballar.
O clica aquí per reservar una trucada d’assessorament telèfonic gratuït.

 • Les claus d’accés a la web d’usuari administrador.
 • Les claus d’accés al teu servidor de hosting.
 • Que la pàgina estigui feta amb WordPress.

Sol·licita aquí informació del servei que t'interessa i en breu em posaré en contacte amb tu.

Responsable – Núria Roqué Valero / Finalitat –  Informació sobre la realització d’una web. / Legitimació – Consentiment de l’ usuari. / Destinatari – Les dades que em facilites a través d’aquest formulari, seran emmagatzemades en els servidors de Siteground, el meu proveïdor d’e-mail i hosting, que també compleix amb la llei RGPD. Pots veure la política de privacitat de Siteground aquí: https://www.siteground.es/privacidad.htm / Drets – Podràs accedir i rectificar, limitar i suprimir les teves dades personals escrivint-me a info @ nunuroque.cat