Serveis

Pàgines Web

Desenvolupament i disseny web amb WordPress, especialitzat per a petites empreses i autònoms. 

Manteniment

M’encarregaré de tenir la web actualitzada, d’aplicar les modificacions que em diguis i no t’hagis de preocupar per res.

Formació

Vols aprendre a fer-te tu la pàgina web o t’agradaria conèixer com utilitzar les xarxes socials per impulsar el teu negoci? Cursos a mida per particulars i grups. 

Pàgines Web

Pàgines Web corporatives, per petites empreses, autònoms o comerços. Amb tota la informació de l'empresa, connectada a les xarxes i amb formularis de contacte. Informa 24 hores al dia, dóna servei sense horaris, dóna una imatge actual i professional.

Botigues OnLine

Gestiona la teva pròpia botiga virtual, enllaça-la a les xarxes socials, i busca nous canals de venda dels teus productes. Ara, més que mai, és una bona inversió per no quedar-se enrere, generar més vendes i ampliar la cartera de clients.

Transformació Digital

Auditoria digital per veure en quin estat es troba el teu negoci i quines mesures caldria prendre per adaptar-lo a les necessitats actuals, tenint en compte el nivell d'inversió que s'hi vulgui destinar.

Assessorament en Xarxes Socials

Quines Xarxes Socials funcionen millor amb el teu tipus de negoci? Com funcionen i com cal treballar-les per donar més impuls a les vendes i captar nous possibles clients.

Hola! Parlem del teu projecte?

Responsable – Núria Roqué Valero / Finalitat –  Informació sobre la realització d’una web. / Legitimació – Consentiment de l’ usuari. / Destinatari – Les dades que em facilites a través d’aquest formulari, seran emmagatzemades en els servidors de Siteground, el meu proveïdor d’e-mail i hosting, que també compleix amb la llei RGPD. Pots veure la política de privacitat de Siteground aquí: https://www.siteground.es/privacidad.htm / Drets – Podràs accedir i rectificar, limitar i suprimir les teves dades personals escrivint-me a info@nunuroque.cat