Augmenta la visibilitat i la facturació del teu negoci amb un pàgina web efectiva

Fer una web pot ser molt fàcil, trobaràs molta informació a Youtube… però fer-la ben feta, funcional i que doni resultats ja és més complicat. Cal tenir en compte un munt de factors importantíssims, els textes, les imatges, el disseny, els aspectes més tècnics de programació…, és un món molt ampli i en continua actualització, un món que m’apassiona.

Hola! Sóc la Núria Roqué, em dedico al disseny i creació de pàgines web amb WordPress.

Treballo per petites empreses, autònoms o comerços que volen posicionar-se a Internet, valoren la importància de ser-hi i saben que una pàgina web és molt més que un aparador del seu negoci.

Busco un tracte directe, proper, i mantinc el contacte amb el client durant tot el procés de creació d’una web.

Pots demanar-me assessorament o informació sense cap compromís.

Una mica més sobre mi...

Sóc mare, emprenedora, molt matinera, m’encanta el cafè i caminar per la muntanya.
Nascuda a ciutat, però vivint a la Vall de Ribes des de ja fa més de 20 anys.

I ja en fa més de 15, que em dedico a la informàtica per amor i passió total, per mi, un dels millors invents després del cafè. Sóc Desenvolupadora d’Aplicacions Informàtiques i m’he especialitzat en desenvolupament de pàgines web amb WordPress.

M’apassiona la meva feina i em segueixo formant en temes de disseny Web, i Markèting Digital, perquè en aquesta feina sempre has d’estar al dia.

Si vols una pàgina efectiva, que ajudi a potenciar el teu negoci i que  augmeneti la seva visibilitat i facturació, puc ajudar-te. Escriu-me sense cap compromís, i en parlem!

T’escolto!

Amb què puc ajudar-te?

Escriu-me i parlem!!

Responsable – Núria Roqué Valero / Finalitat –  Informació sobre la realització d’una web. / Legitimació – Consentiment de l’ usuari. / Destinatari – Les dades que em facilites a través d’aquest formulari, seran emmagatzemades en els servidors de Siteground, el meu proveïdor d’e-mail i hosting, que també compleix amb la llei RGPD. Pots veure la política de privacitat de Siteground aquí: https://www.siteground.es/privacidad.htm / Drets – Podràs accedir i rectificar, limitar i suprimir les teves dades personals escrivint-me a info @ nunuroque.cat