“Els camins dificils,
porten a destins extraordinaris”

Fer una web pot ser molt fàcil, però fer-la ben feta, funcional i que doni resultats ja és més complicat. Cal tenir en compte un munt de factors importantíssims, els textes, les imatges, el disseny, els aspectes més tècnics de programació… no acabaria mai, és un món, un món que m’apassiona.

Hola! Sóc la Nunu Roqué, em dedico al disseny i creació de pàgines web amb WordPress.

Treballo per petites empreses, autònoms o comerços que volen posicionar-se a Internet, i que valoren la importància de ser-hi.
Busco un tracte directe, proper, i mantinc el contacte amb el client durant tot el procés de creació d’una web.

Pots demanar-me assessorament o informació sense cap compromís.

Sóc mare, emprenedora, molt matinera i addicta al cafè.
Nascuda a ciutat, però vivint a la Vall de Ribes des de ja fa més de 20 anys.

I en fa 15 o més, que em dedico a la informàtica per amor total a internet, per mi, un dels millors invents després del cafè. Sóc Desenvolupadora d’Aplicacions Informàtiques i m’he especialitzat en desenvolupament de pàgines web amb WordPress.

M’apassiona la meva feina i em segueixo formant en temes de disseny Web, i Markèting Digital, perquè en aquesta feina sempre has d’estar al dia.

Si vols crear una pàgina web pel teu negoci, et faré la pàgina que necessites, ja ho veuràs!! Escriu-me sense cap compromís, i en parlem!

T’escolto!

Contacte

Escriu-me i parlem

nuria @ nunuroque.cat

Responsable – Núria Roqué Valero / Finalitat –  Informació sobre la realització d’una web. / Legitimació – Consentiment de l’ usuari. / Destinatari – Les dades que em facilites a través d’aquest formulari, seran emmagatzemades en els servidors de Siteground, el meu proveïdor d’e-mail i hosting, que també compleix amb la llei RGPD. Pots veure la política de privacitat de Siteground aquí: https://www.siteground.es/privacidad.htm / Drets – Podràs accedir i rectificar, limitar i suprimir les teves dades personals escrivint-me a info @ nunuroque.cat