La Pàgina Web del teu negoci
està a tocar!!

Estar a internet no serveix per res

Si has arribat fins aquí és que estàs interessat o interessada en fer un pas endavant en la digitalització del teu negoci.

Saps que ja no val tenir una pàgina web penjada a internet per tenir-hi presència. 

Tot evoluciona i les pàgines web no són menys. 

La nostra presència digital, requereix de molts i variats factors per fer-la competitiva, funcional i sigui un factor principal de captació de nous clients i vendes.

Quin tipus de pàgina web necessites?

Hi ha diferents tipus de pàgines web, quin és el que necessites tu?

Web Corporativa

Per petites empreses o autònoms que necessiten una web atractiva i professional per captar clients i crear oportunitats de negoci.

Amb una bona web, generaràs confiança i atraparàs als clients.

Botiga Online

Gestiona la teva pròpia botiga virtual i ven els teus productes online.

Ara, més que mai, és una bona inversió per no quedar-se enrere, generar més vendes i ampliar la cartera de clients.

Web de marca personal

Pàgines especialment dissenyades per projectes personals, emprenedores interessades en la venda dels seus productes o serveis.

Amb sistema de captació de subscriptors vinculada a eines d’email màrqueting.

Què inclourà la teva Pàgina Web ?

Consulta les característiques principals que tindrà la teva pàgina web

logo wordpress

Web realtizada amb WordPress

WordPress (CMS) és l’esquelet de la pàgina, es tracta de l’estructura base que permet crear, gestionar y administrar un lloc web.

S’instal·la i configura dins del servei de hosting contractat.

logo generatepress

Plantilla GeneratePress

Valorada en 59$

GeneratePress es una plantilla premium professional de las més utilitzades a nivell mundial. Permet una gran personalizació i serà des d’on es donarà forma a l’interfície gràfica de la pàgina web.

logo elementor

Elementor Pro

Valorat en 49$

Elementor es un maquetador visual de continguts utilitzat para crear pàgines totalment personalitzades amb dissenys frescos, actuals i molt impactants.

SEO

Configuració de la web i les  seves pàgines, tenint en compte aspectes importants del SEO i amb l’ajuda d’un programa (plugin) específic, ajudaran a fer que la pàgina posicioni millor a Google.

Còpies de seguretat

Instal·lació i configuració d’un plugin de còpies de seguretat, per poder restaurar la pàgina web si hi hagués algun problema. La tranquil·litat de no perdre la informació és vital.

Eines de Google

Configuración d’ AnalyticsSearch Console, eines  de Google per poder gestionar les visites i tenir totes les mètriques que genera la web controlades.

Seguretat

Configuració d’una primera capa de seguretat amb l’ajuda de varis plugins de seguretat molt necessaris, que ajudaran a posar impediments a males pràctiques.

Textos Legals

Inserció dels textos legals, obligatoris per cumplir la normativa sobre la RGPD, LOPD-GDD i LSSICE.
I configuració per l’activació/desactivació de les cookies a gust de l’usuari.

Formació i Documentació

Un cop finalitzada la pàgina web, entrega d’un dossier informatiu amb totes les claus d’accés, dades del hosting i carta d’estils utilitzada a la pàgina.

Així com 2 hores de formació per aprendre a gestionar-la i mantenir-la actualitzada.

Què NO inclou el servei?

Opcions no incloses dins des servei de pàgines web.

Contractació de Hosting i Domini

Per a poder començar a treballar amb la pàgina web, és necessari tenir una adreça (domini) i un lloc on allotjar-la (hosting), els quals HAN DE SER DE LA TEVA PROPIETAT.

Si no en tens o no saps com realitzar aquest pas, et puc ajudar a fer la contractació.

Si et serveix d’alguna cosa, m’agrada treballar amb WebEmpresa pel bon servei i qualitat dels seus serveis.

Redacció de textos i imatges

Per poder fer la teva pàgina, és important que tinguis preparats els continguts que vols incloure, com els textos i les imatges.

Si vols una pàgina 100% efectiva i funcional, et recomano la contractació d’una Copywriter (Experta en redacció de textos persuasius amb l’objectiu d’atrapar a al lector) i una fotògrafa que sàpiga captar la màgia del teu producte o servei.

Els textos legals hauràs crear-los també tu i fer-m’ho arribar per poder-los incloure a la pàgina.

 

Sol·licita aquí la teva pàgina web, en breu em posaré en contacte amb tu per fer-te un pressupost i comença a treballar.

Responsable – Núria Roqué Valero / Finalitat –  Informació sobre la realització d’una web. / Legitimació – Consentiment de l’ usuari. / Destinatari – Les dades que em facilites a través d’aquest formulari, seran emmagatzemades en els servidors de Siteground, el meu proveïdor d’e-mail i hosting, que també compleix amb la llei RGPD. Pots veure la política de privacitat de Siteground aquí: https://www.siteground.es/privacidad.htm / Drets – Podràs accedir i rectificar, limitar i suprimir les teves dades personals escrivint-me a info @ nunuroque.cat