La Pàgina Web del teu negoci
està a tocar!!

Estar a internet no serveix per res

Si has arribat fins aquí és que estàs interessat o interessada en fer un pas endavant en la digitalització del teu negoci.

Saps que ja no val tenir una pàgina web penjada a internet per tenir-hi presència. 

Tot evoluciona i les pàgines web no són menys. 

La nostra presència digital, requereix de molts i variats factors per fer-la competitiva, funcional i sigui un factor principal de captació de nous clients i vendes.

Quin tipus de pàgina web necessites?

Hi ha diferents tipus de pàgines web, quin és el que necessites tu?

Web Corporativa

Per petites empreses o autònoms que necessiten una web atractiva i professional per captar clients i crear oportunitats de negoci.

Amb una bona web, generaràs confiança i atraparàs als clients.

Botiga Online

Gestiona la teva pròpia botiga virtual i ven els teus productes online.

Ara, més que mai, és una bona inversió per no quedar-se enrere, generar més vendes i ampliar la cartera de clients.

Web de marca personal

Pàgines especialment dissenyades per projectes personals, emprenedores interessades en la venda dels seus productes o serveis.

Amb sistema de captació de subscriptors vinculada a eines d’email màrqueting.

Què inclourà la teva Pàgina Web ?

Les característiques mínimes que tindrà la teva pàgina web:

logo wordpress

Web realtizada amb WordPress

WordPress (CMS) és l’esquelet de la pàgina, es tracta de l’estructura base que permet crear, gestionar y administrar un lloc web.

S’instal·la i configura dins del servei de hosting contractat.

logo generatepress

Plantilla GeneratePress

Valorada en 59$ anuals

GeneratePress es una plantilla premium professional de las més utilitzades a nivell mundial. Permet una gran personalizació i serà des d’on es donarà forma a l’interfície gràfica de la pàgina web.

logo elementor

Elementor Pro

Valorat en 49$ anuals

Elementor es un maquetador visual de continguts utilitzat para crear pàgines totalment personalitzades amb dissenys frescos, actuals i molt impactants.

SEO
.

Configuració de la web i les  seves pàgines, tenint en compte aspectes importants del SEO i amb l’ajuda d’un programa (plugin) específic, ajudaran a fer que la pàgina posicioni millor a Google.

Còpies de seguretat

Instal·lació i configuració d’un plugin de còpies de seguretat, per poder restaurar la pàgina web si hi hagués algun problema. La tranquil·litat de no perdre la informació és vital.

Eines de Google
.

Configuración d’ AnalyticsSearch Console, eines  de Google per poder gestionar les visites i tenir totes les mètriques que genera la web controlades.

Seguretat
.

Configuració d’una primera capa de seguretat amb l’ajuda de varis plugins de seguretat molt necessaris, que ajudaran a posar impediments a males pràctiques.

Textos Legals
.

Inserció dels textos legals, obligatoris per cumplir la normativa sobre la RGPD, LOPD-GDD i LSSICE.
I configuració per l’activació/desactivació de les cookies a gust de l’usuari.

Formació i Documentació

Un cop finalitzada la pàgina web, entrega d’un dossier informatiu amb totes les claus d’accés, dades del hosting i carta d’estils utilitzada a la pàgina.

Així com 2 hores de formació per aprendre a gestionar-la i mantenir-la actualitzada.

Sol·licita aquí informació per la teva pàgina web, en breu em posaré en contacte amb tu per parlar-ne tranquil·lament i sense compromís.

Responsable – Núria Roqué Valero / Finalitat –  Informació sobre la realització d’una web. / Legitimació – Consentiment de l’ usuari. / Destinatari – Les dades que em facilites a través d’aquest formulari, seran emmagatzemades en els servidors de Siteground, el meu proveïdor d’e-mail i hosting, que també compleix amb la llei RGPD. Pots veure la política de privacitat de Siteground aquí: https://www.siteground.es/privacidad.htm / Drets – Podràs accedir i rectificar, limitar i suprimir les teves dades personals escrivint-me a info @ nunuroque.cat